PLUG-IN HYBRIDE

MAAK KENNIS MET DE 01

Bij de 01 zijn alle geweldige extra’s standaard. Je ontvangt een auto met leuke features, hightech details en een plug-in hybride motor die tot 75 km volledig elektrisch kan rijden.

Elektrisch bereik
75 km
Gecombineerd brandstofverbruik
1,0 l/100 km
Van 0 tot 100 km/u
8,0 sec
24 g/km
CO2-emissie

DUBBELE MOTOR,
DUBBEL PLEZIER

Hybride rijden gaat niet ten koste van de prestaties. Integendeel. 261 pk is niet niks. Geniet van de soepele acceleratie en de stille elektromotor terwijl je helemaal elektrisch rijdt. Als je iets meer vermogen nodig hebt, springt de benzinemotor bij.

BESTEL EEN NIEUWE 01

EEN MODUS VOOR
ELKE RIJSTIJL

Kies de rijmodus die bij je rijstijl en de omstandigheden past. Er zijn er drie. ‘Hybrid’ streeft naar een laag gemiddeld brandstofverbruik, ‘Pure’ betekent dat je zuiver elektrisch rijdt tenzij je snel optrekt of harder dan 130 km/u gaat, en ‘Power’ levert je een dynamische, meer responsieve rijervaring op.

BESTEL EEN NIEUWE 01

OPLADEN IS SIMPEL

Laad je 01 op als je slaapt, net als je smartphone. Een volledige lading duurt 2,5 tot 4,5 uur, afhankelijk van het laadstation. De 01 heeft ook regeneratief remmen om de efficiëntie te verhogen, zodat de batterij wordt opgeladen wanneer je remt of bergafwaarts gaat.

BESTEL EEN NIEUWE 01

INFOTAINMENT

Op het 12,7” middendisplay vind je alles wat je maar bedenken kan. En de draadloze telefoonoplader zit precies waar je die nodig hebt (plus USB voor retromodellen).

BESTEL EEN NIEUWE 01

Lynk & Co 01

ALLE COOLE FEATURES

Zijn er nieuwe features voor de 01?

De Lynk & Co 01 is altijd een all-inclusive auto geweest, dus we hadden er weinig aan toe te voegen. Toch introduceren we een paar vernieuwingen in de 01's van 2022:

  • We hebben de 90°-achteruitkijkcamera vervangen door een multifunctionele 360°-camera.
  • We hebben de ruiten in de voordeuren voorzien van gelaagd glas. Dit levert een aantal voordelen op, zoals akoestische isolatie, betere airconditioning en grotere veiligheid.
  • Dagrijverlichting bestaat meestal alleen uit koplampen. Vanaf 2022 werkt de automatische dagrijverlichting ook aan de achterzijde.
  • We hebben de boordlader geüpdatet van 3,6 kW naar 7,2 kW. Als de auto is uitgerust met de nieuwste lader, wordt de oplaadtijd verkort tot 2,5-3 uur

Toevoegingen voor de 01's geproduceerd vanaf 2023:

  • De oprolbare bagagerolhoes vervangt de vaste hoedenplank; dit is vooral praktisch voor grotere items of items die in de hoogte uitsteken. Dit vergroot het bruikbare volume van de kofferbak.
  • We hebben de lederen bekleding op het stuurwiel en de versnellingspook verwijderd.
  • De vloer, het dak en andere interieurdetails zijn nu gemaakt van gerecycled plastic.
  • Vanaf mei 2023: verwarmd stuurwiel.

Hoelang duurt het om de accu van de Plug-in hybride op te laden?

Voor een batterij die helemaal leeg is:
Het opladen via laadstations duurt 2,5-3 uur voor 01's die vanaf augustus 2022 zijn gefabriceerd. Voor eerdere 01's duurt het 4,5-5 uur. Afhankelijk van de omstandigheden kan het opladen in sommige huishoudens echter meer dan 5 uur duren.
Via een stopcontact (10A) kan de oplaadtijd 7+ uur duren.

De oplaadtijd voor de accu bij 230V is afhankelijk van het niveau van de startlading en of de auto wordt opgeladen via een stopcontact in huis of via een laadstation.

Om je 01 op te laden kan elk geaard stopcontact in huis worden gebruikt. Het is wel beter om je installatie door een vakman te laten controleren om overbelasting van het circuit te voorkomen. Bovendien is het aan te raden om minstens een versterkt stopcontact te hebben, dat zeer veilig is en een hoger laadvermogen biedt.

*Vereist 32A op 1-fase


Hoe deel ik mijn auto met anderen?

Je deelt je 01 door deze beschikbaar te stellen via de app of het in-car systeem. Je bepaalt zelf wanneer de auto beschikbaar is en tegen welke prijs. Daarna kunnen andere members jou reserveringsaanvragen sturen die je kan accepteren of weigeren.


Kan ik een trekhaak op de auto krijgen?

Natuurlijk. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je hem toevoegen in alle memberships, net zoals je je kleur kiest.


Waar worden jullie auto's gemaakt?

Onze auto's worden ontworpen en geconstrueerd in Göteborg (Zweden) en gebouwd in een hypermoderne fabriek in Yuyao (China).


2e pinksterdag, maandag 20 mei zijn wij gesloten.