"Gemak en zekerheid met financial lease en zakelijke lease."

Financial Lease

Financial Lease & zakelijke lease
Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw algemene zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object.

Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dan exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

 

Transparant product 
Het te leasen object komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van het object. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.

 

Aftrekbaar? 
U kunt het object tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de leaseovereenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt. Wij verlangen geen andere zekerheden dan de auto die u least. De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.

 

Lage leasetermijn 
Met Financial Lease kunt u uw auto -inclusief opties en accessoires- voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.

2e pinksterdag, maandag 20 mei zijn wij gesloten.