Autobedrijf Nieuwendijk

Autobedrijf Nieuwendijk nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf Nieuwendijk? Op 15 minuten rijden van Nieuwendijk is Van Rijswijk Auto's gevestigd in Veen. Het adres waar u moet zijn als u op zoek bent naar een autobedrijf Nieuwendijk. Wij staan bekend om het vakkundig personeel dat altijd een oplossing weet. Hoe dit komt? Wij laten onze medewerkers elk jaar cursussen volgen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Zo weet ook ieder personeelslid hoe de auto in elkaar zit en welke auto bij uw rijstijl past. U kunt alle personeelsleden benaderen om het nodige advies te vragen! Wij staan u graag te woord.

kids-v-rijswijk

Grootste occasions aanbod in Nieuwendijk!

Zoekt u een autobedrijf Nieuwendijk dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan? Bent u benieuwd hoe andere klanten over Van Rijswijk Auto's denken en hoe zij onze service hebben ervaren? Wij zijn met ruim 1760 beoordelingen beoordeeld met een gemiddelde van 8,3. Wij blijven onszelf steeds weer vernieuwen en verbeteren voor u! Daarbij zijn onze auto’s altijd goed en nooit gemiddeld. De auto’s die wij hebben zijn door ons persoonlijk beoordeeld bij de inkoop en daarom weten wij precies wat wij in huis hebben. Wij verkopen niet alleen maar auto’s in het duurdere segment maar ook voor het goedkopere segment kunt u bij ons terecht. Heeft u een bepaald budget in gedachten voor een auto? Wij gaan graag met u in gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken om daarna op zoek te gaan naar uw perfecte auto.

Over Van Rijswijk Auto’s, uw autobedrijf Nieuwendijk

Zoekt u een autobedrijf Nieuwendijk voor een nieuwe degelijke auto? In ons assortiment treft u vrijwel elk merk en veel verschillende typen aan. Stuk voor stuk zijn de auto’s APK- gekeurd of wij laten deze keuren voordat de auto met u mee naar huis gaat. Van Rijswijk Auto's beschikt over een geavanceerde werkplaats waar de APK-keuring plaatsvindt. Ook voor de kleine reparaties om de auto goed te maken worden bij ons uitgevoerd. Voor de periodieke onderhoudsbeurt verwijzen wij u graag door naar een partner. 

Sinds 2002 is Van Rijswijk Auto’s actief in de autobranche. Ooit is het begonnen met een paar auto’s maar al snel groeiden wij uit tot het grootste autobedrijf in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u het grootste aanbod van jonge occasions aan! Wij zijn de drijvende kracht achter het succesverhaal waar u naar op zoek bent. Wij zorgen er namelijk voor dat uw droomauto in een korte tijd bij u thuis staat. Zien wij u binnenkort op ons wagenpark? Wij helpen u graag!

verzekeringen-foto

2e pinksterdag, maandag 20 mei zijn wij gesloten.