Autobedrijf Genderen

Autobedrijf Genderen nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf Genderen? Dan bent u bij Van Rijswijk Auto’s aan het juiste adres als autobedrijf Genderen. Wist u dat wij zelfs met een app werken om zo naar uw gewenste auto te zoeken? Wij maken gebruik van de zoekwekker app. Hier kunt u invullen welke auto u zoekt en op het moment dat deze auto bij ons binnen komt, krijgt u een melding. Zo bent u er snel bij en bent u waarschijnlijk de eerste kijker. Bij ons kunt u geen standaard tweedehands auto kopen maar enkel de auto’s met de juiste opties en een goede kilometerstand. De meeste auto’s zijn slechts een paar jaar oud en hebben de grootste afschrijving gehad. Dit maakt het mogelijk om de auto tegen een betaalbare prijs aan u te verkopen. Op het moment dat u een auto bij ons koopt, wordt de auto handmatig volledig nagelopen. U krijgt de auto pas mee als wij vinden dat deze in orde is.

kids-v-rijswijk

Grootste occasions aanbod in Genderen!

U zoekt een autobedrijf Genderen? Van Rijswijk Auto's vindt u op een kwartiertje reisafstand van Genderen in Veen. Wij zijn een autobedrijf Genderen dat u helpt aan een nieuwe betrouwbare auto. Op het moment dat wij u een auto verkopen kunt u uw oude auto bij ons inruilen. Wij bieden u een eerlijke en duidelijke prijs. Wist u dat wij er niet alleen voor de particuliere markt zijn maar dat ook de zakelijke markt bij ons terecht kan voor auto’s met een financiering? Wij denken graag met u mee om u zo voordelig mogelijke aanbieding te kunnen doen. Waar bent u precies naar op zoek? Ook als u op zoek bent naar een auto die niet op ons wagenpark staat, kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij gaan op zoek naar de auto en laten het u weten als het gelukt is. Wij streven naar goede en jonge occasions waar u jaren mee vooruit kunt.

Over Van Rijswijk Auto’s, uw autobedrijf Genderen

Van Rijswijk Auto's is gevestigd in Veen en draait al jaren mee in het vak. In 2002 is het bedrijf ontstaan en is het uitgegroeid tot een enorm bedrijf dat zich richt op jonge occasions. Alle auto’s die wij verkopen hebben maar één eigenaar voor u gehad. Daarbij zijn de auto’s vaak uitgerust met luxe apparatuur, zodat u jarenlang met plezier in uw auto kunt rijden. Bent u benieuwd wat wij met ons ruime aanbod voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens een kijkje op de website of kom langs op ons wagenpark. Wij helpen u graag en geven waar nodig advies op maat!

verzekeringen-foto

2e pinksterdag, maandag 20 mei zijn wij gesloten.